Wie ben ik?

In mijn loopbaan was ik een gemotiveerde rechter en in dat beroep heb ik erg veel voldoening gevonden. In vrije uren trad ik op als arbiter en als bindend adviseur, wat ik ook nu nog graag doe op het gebied van bouw- en vastgoedrecht. In 2012 ben ik gepensioneerd als rechter maar sindsdien niet minder actief.

Ik  was en ben actief in een aantal juridische verenigingen. Ik was voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht en zat in de Raad van Advies van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht. Kortom, bij mij is de lijn tussen vak en hobby dun en dat is ook nu nog zo.

Het verantwoord beslechten van geschillen, in het bijzonder op het gebied van bouw- en vastgoed recht, is voor mij dan ook nog steeds de uitdaging waar ik veel energie van krijg.

Net als van joggen overigens, wat ik veelvuldig doe (2x per week 5km) op het strand en in de duinen om mijn hoofd leeg te maken en fit te blijven.

Praktijkervaring

  • Senior rechter A (voorheen genaamd coördinerend vicepresident) in de Haagse rechtbank, o.m. kort geding-rechter
  • Arbiter o.m. bij het Nederlands Arbitrage Instituut, bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw en bij de Stichting ArbitrArch
  • Bindend Adviseur o.m. bij de Stichting ArbitrArch.

''Een beslissing binnen 3 maanden is echt mogelijk.''

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren